Circus 4 en 5 mei.

Eveline Dorland verzorgt de choreografieën voor Circus 4 en 5 mei. Zij werkt hierbij samen met regisseur Kees van der Zwaard. Vorige week begonnen zij gezamenlijk aan de dansrepetities. Kees en Eveline werkten al eerder samen in de Jubileumvoorstelling ‘375 jaar Universiteit Utrecht’ en in de productie ‘Nie Swart Nie Wit Nie’. Zij zullen ook deze keer de spelers flink aan de bak zetten, en een beroep doen op hun creatieve kwaliteiten. Circus 4 en 5 mei is een productie met leerlingen van O.R.S. Lek en Linge, een cultuurprofielschool te Culemborg.

Op de website Circus 4 en 5 mei  en de facebookpage worden regelmatig updates van het werkproces geplaatst door de scholieren. Ook kunt u daar informatie vinden met betrekking tot speeldata en kaartreservering.

‘Opdat wij niet vergeten’, maakt een groep leerlingen een voorstelling voor de herdenking op 4 mei. Elke speler heeft een reden om mee te doen: een joodse opa, de wereld verbeteren, verliefd op een medespeler, podiumervaring opdoen… Alle leerlingen dragen ideeën, teksten, scènes en liedjes aan. Terwijl iedereen het eens is over het belang van herinneren, slaat toch de verwarring toe: Wie herdenkt wie? En waarom? Wat is goed? Wie is fout? En wie bepaalt dat?

Vertel het aan je vrienden facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail